Sorteer op

Behang met hippe patronen

Elke kamer verdient een muur met een prachtig behang. Stickerkamer biedt een uitgebreid assortiment aan verschillende behang patronen van auto's voor de jongenskamer tot bloemetjes patronen voor de meisjeskamer en slaapkamer. 

4 soorten materiaal behang

Alle patronen zijn te bestellen in 4 soorten materiaal: 

  • Canvas behang: De canvasbehang is een vliesbehang met een stoere uitstraling door de canvas structuur. Het is een sterk en robuust behang maar tegelijkertijd geeft het een warme en gezellige sfeer. Canvas behang is behandeld met een coating waardoor deze afneembaar is met een zachte doek en een mild reinigingsmiddel.
  • Smooth behang: De Smooth vliesbehang heeft een strakke matte uitstraling en is een populaire behangsoort in Scandinavië. Door de gladde structuur makkelijk afneembaar met een zachte doek en een mild reinigingsmiddel.
  • Leather behang: Een super uniek behangsoort met een leather look. Ben je op zoek naar een speciaal dan zit je met een leather look behang helemaal goed. Dit vliesbehang  heeft een elegante en toch super stoere uitstraling. Materiaal is makkelijk afneembaar met een zachte doek en een mild reinigingsmiddel. 
  • Refined behang: De refined vliesbehang i seen behang die vaak als basis behang beschouwd wordt en is hiermee één van de meest bekende en daarmee betrouwbare behangsoorten. Het heeft een lichte, fijne structuur en is gemakkelijk afneembaar met een zachte doek en een mild renigingsmiddel. 

Als ons behang wordt geleverd op een maat van 53cm breed x 1000 cm lang.

Plakinstructie

Het vliesbehang is gemakkelijk aan te brengen op een volledig vlak en harde ondergrond. Smeer de behanglijm op de muur en vervolgens duw je de behangstroken er tegenaan. Een goede behanglijm is essentieel voor het beste resultaat. We raden de volgende behanglijm aan: Perfax Roll-on voor vliesbehang en is bij de bouwmarkten te koop. 

Het behang vervangen door een nieuw en trendy design? Geen probleem. Het vliesbehang is namelijk volledig afstripbaar, wat betekend dat het behang in één keer van de muur verwijders kan worden.

 

 

 

© 2014 - 2020 Stickerkamer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel