Speciale muurstickers voor jou op maat gemaakt?

Top 5 voordelen van statische raamsticker

Top 5 voordelen van statische raamsticker

Ben jij bekend met statische raamstickers? Dit zijn raamstickers die zich eenvoudig hechten aan vlakke glas oppervlakte en is ook eenvoudig te verwijderen. Dit kan perfect zijn voor een speelhoek, winkel, kinderkamer, wooninstelling, huurwoning, winkel, praktijk of kantoor met een glazenraam of glazenwand.

Top 5 populaire muurstickers voor ruimtes voor kinderen, zoals bij een kinderdagverblijf, speelhoek in een praktijk.

Top 5 populaire muurstickers voor ruimtes voor kinderen, zoals bij een kinderdagverblijf, speelhoek in een praktijk.

Bent u bezig om kinderruimte op te fleuren en het aangenamer te maken voor hen? U bent op de goeie plek, wij hebben een top 5 gemaakt met muurstickers die worden gekozen door onze klanten, voor de details zie onze blog....

Glow in the dark muurstickers

Glow in the dark muurstickers

Glow in the dark stickers kennen we allemaal wel. Misschien had jij het vroeger ook op de kamer? De nostalgische maan en sterren stickers die je op het plafond plakt en, als de gordijnen dicht en de lampen uit zijn, een groengele gloed geven. Die muurstickers hebben we uiteraard ook, maar tegenwoordig is er veel meer! Zo zijn er eenhoorns, vlinders, hartjes, feetjes; maar ook glow in the dark stickers met een print! Van een glow in the dark muursticker van planeet aarde, tot een compleet zonnestelsel wat schemert in de duisternis. Wij hebben zelfs de optie om de naam van jouw kind als een glow in the dark muursticker te maken.

Bohemian interieur

Bohemian interieur

De bohemian trend is de afgelopen jaren steeds populairder geworden en is onlosmakelijk verbonden met het hedendaagse interieur. Of je nu gaat voor een industriële look met enkele boho-invloeden of voor een volle Ibiza-look, de bohemian stijl kenmerkt zich door een mix van invloeden uit de hele wereld en een mix van verschillende stijlen en materialen.

Laat je inspireren door onze collectie en ontdek hoe je jouw interieur een unieke uitstraling kunt geven met onze muurstickers.