Geslacht

Raamstickers en raamfolie decoratie

Op zoek naar raamstickers en statische raamfolie? Stickerkamer heeft de mooiste ontwerpen statische stickers en raamstickers. Statische raamfolie zijn herbruikbaar en bevatten geen lijm. Raamstickers zijn wel gemaakt met een lijmlaag. Beide soorten stickers zijn dubbelzijdig gekleurd en dus van binnen en van buiten zichtbaar. Lees verder

Waarom statische raamstickers en raamfolie gebruiken? Voordelen van statische raamstickers zijn: 

Design - De lente- en zomer raamstickers bedrukt met prachtige bloemen, takken vlinders, papegaaien, kolibries en libellen, levendige en heldere kleuren maken je raam of spiegel mooier en aantrekkelijker, wat je kan helpen om aangenamere visuele effecten te creëren.
Vogelbescherming - Deze statische raamstickers werken als een afschrikmiddel voor vogels, voorkomen dat vogels je glazen schuifdeuren raken of ramen(Opmerking: vanwege de verhouding van de afbeelding kan het ontvangen werkelijke patroon kleiner zijn dan de afbeelding. aan de specifieke grootte van de drie foto's, bevestig de grootte voordat u een bestelling plaatst.)
Hoge kwaliteit - Deze raamfolie van vogels gebruiken lijmvrije (alleen statische raamfolie stickers) elektrostatische stickers, eenvoudig aan te brengen en te verplaatsen, af te pellen zonder sporen achter te laten, herbruikbaar, verplaatsbaar. Gemakkelijk te onderhouden.
Dubbelzijdig bedrukt - Lenteklevers zijn aan beide zijden gekleurd.De heldere en levendige kleur en het patroon zijn duidelijk te zien door het raam van zowel de buitenkant als de binnenkant, meer in het oog springend voor de drukte.Breng ze aan op de binnenoppervlak van het raam Het zijn zomerse raamstickers, dus er is geen lijm nodig.

Hoe plak je statische raamstickers en raamfolie?

Plakinstructie hoe plak je statisch raamstickers raamfolie