Geslacht

Takken

Takken muurstickers geven een natuurlijk accent aan jouw kamer. Ze zijn als een soort natuurlijk frame waardoor de rest van de muur beter uit de verf komt.  Heb jij ook boom muurstickers uitgezocht? Dan geven takken muurstickers een mooi speels diepte-effect. Lees verder

Takken muurstickers

We zien wel eens dat er vooral muurstickers in het midden van de muur worden geplaatst. Logisch ook, want daar worden ze het beste gezien. Maar dat betekent wel dat de randen van muren een beetje saai kunnen zijn en daar willen wij een stokje voor steken. Vrij letterlijk, want onze takken muurstickers zijn ideaal voor aan de zijkant van jouw muur! Doordat deze muurstickers vrij breed zijn komen ze ook mooi op de rest van de muur te staan.

Bestel jouw takken muurstickers bij Stickerkamer.nl

Met takken muurstickers van Stickerkamer.nl geef je een groen accent aan elke kinderkamer! Takken muurstickers zijn een mooie toevoeging voor een kinderkamer met een natuurthema en zijn ook veel terug te vinden in muurstickersets met dieren en bomen. Takken muurstickers in combinatie met boom muurstickers geven een mooi diepte-effect. Is jouw kind een echte padvinder of natuurgek? Dan zijn takken muurstickers de perfecte aanvulling voor zijn of haar kinderkamer.

Waarom je takken muurstickers bestelt bij Stickerkamer.nl

  • Ruim assortiment aan muurstickers
  • Maatwerk mogelijk
  • Snelle levering
  • Gratis verzending vanaf €50,-