Geslacht

Muurstickers Blackboard / krijtbord

Voor zowel de creatieveling als de planner hebben wij de muursticker van krijtbord / blackboard. Een muursticker waarop geschreven kan worden en waar je jouw creatie net zo makkelijk weer kan uitvegen. Laat jouw kind zijn of haar fantasie de vrije gang in de kinderkamer! Of maak zelf een planning voor de week, die je gemakkelijk weer kunt aanpassen!Lees verder

Muursticker Krijtbord en Blackboard

Wil je jouw kinderen hun vrije gang laten gaan en creatief bezig laten zijn? Of wil je in een steeds drukker wordende wereld een overzicht creëren op jouw eigen muur? Dat kan met onze muurstickers. Onze muurstickers zijn eenvoudig te gebruiken als krijtbord / blackboard. Met onze stickers kan je alle kanten op met jouw muur. Jouw creaties of de kunstwerken van jouw kind zijn gemakkelijk uit te vegen, waardoor onze muurstickers zo voor een volgend meesterwerk gebruikt kunnen worden.


Bestel jouw blackboard en krijtbord muurstickers bij Stickerkamer.nl


Geef jouw kinderen de vrijheid om met de hulp van onze krijtbord muurstickers de mooiste creaties te maken. Onze stickers zijn ook geschikt in de keuken, woon- en babykamer om bijvoorbeeld de planning van de week en het boodschappenlijstje op te schrijven. Bekijk alle mogelijkheden voor jouw krijtbord en blackboard muurstickers. Bij Stickerkamer.nl maak je jouw kamer compleet.

Waarom zou je krijtbord en blackboard muurstickers bestellen bij Stickerkamer.nl?

  • Ruim assortiment aan muurstickers
  • Maatwerk mogelijk
  • Snelle levering
  • Gratis verzending vanaf €50,-