TIJDELIJK 15% KORTING OP ALLE MUURCIRKELS MET CODE: CIRKEL15

Glow in the dark muurstickers

3 Maart 2023

Glow in the dark muurstickers

 

Je hebt het waarschijnlijk al gehoord van je kinderen, lichtgevende stickers of te wel glow in the dark stickers. Ze geven licht in het donker, voor een kind dat bang is voor het donker en daarom niet wil slapen is dit misschien een leuke oplossing. Je zult vast denken dat er alleen maar sterren en stippen stickers zijn. Maar tegenwoordig zijn er tal aan designs, voor jong en oud, meisjes en jongens voor iedereen is er wel iets te vinden in onze collectie. We nemen je mee in onze collectie die ook nog op maat gemaakt kan worden en laten je zien hoe je de stickers kunt gebruiken.

 

Gebruik glow in the dark muurstickers

Net als alle andere glow in the dark producten zit er in onze glow in the dark muurstickers het stofje luorescent. Dit stofje absorbeert de energie uit lichtbronen, bijvoorbeeld wanneer je een zaklamp of licht erop schijnt dan neemt het de energie op. Zodra het donker wordt geeft de sticker de energie af, dat is verzameld. Hierdoor krijg je de lichtgevende groene kleur. Dus wanneer je stickers weinig licht afgeven, schijn even met een zaklamp op de stickers of leg de stickers in de zon.  

 

Dit is onze top 3 best verkochte glow in the dark muurstickers:

 

1. Glow in the dark patronen

We geven je een voorbeeld met de oude vertrouwde sterren patroon. Begin met de grootste sterren, plak ze in de gewenste gebied, maak grenzen en plaats ze wat ruimer uit elkaar. Vervolgens kan je de wat kleinere sterren plakken tussen de grote sterren in. Maak ook gebruik van grenzen in je gebied, zo kan je de kleinere sterren gebruiken bij de grens. Hierdoor krijg je een meer natuurlijke look in je kamer. 

Naast de sterren hebben wij ook:

  • Sterren
  • Stippen
  • Vlinders
  • Regenbogen
  • Dino's
  • Astronauten
  • Hartjes

 

2. Naam stickers 

Wilt jouw kind een stoere glow in the dark naamsticker op de muur of op zijn deur. Zodat ze in de avond hun kamer kunnen vinden of gewoon omdat het leuk is. Bij ons kan je je eigen naam of tekst op maat laten maken in glow in the dark muursticker materiaal. Ga voor jezelf na waar je het wilt plakken, meet het gebied op en je bent klaar om de sticker te bestellen. Wij hebben namelijk het volgende van je nodig:

  • Letter type (fonts)
  • Naam/Tekst 
  • Grote van de muursticker

Je kunt ze bestellen via deze link: https://www.stickerkamer.nl/custom-naam-sticker-glow-in-the-dark-kinderkamer.html (let wel op dit is een naamsticker dat 55 cm breed is en hoogte is afhankelijk van de naam). Mocht je toch wat groter of kleiner willen, neem dan contact met ons via mail of vul ons contactformulier.

 

3. Glow in the dark speciale vormen

Wij hebben ook speciale glow in the dark stickers in de vorm van een planeet of een olifantje (een paar voorbeelden: olifant, planeet

Houd onze pagina in de gaten, want we zijn bezig met veel nieuwe designs voor deze categorie. 

Heb je zelf een idee voor een glow in the dark sticker, laat het ons weten via de contactformulier en misschien kunnen we het maken voor je.

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »