Top 5 voordelen van statische raamsticker

door Stickerkamer
19 Oktober 2023

Top 5 voordelen van statische muurstickers voor iedereen

 

In deze blogpost ga ik het hebben over de top 5 voordelen van statische muurstickers. Je hebt ze vast al eerder gezien, ze komen vaak voor bij winkels in etalages of als speelgoed voor kinderen. Het materiaal plakt aan glazen oppervlaktes en hecht zich zonder enige lijm. Statische muurstickers zijn een geweldige manier om je huis, kantoor, winkel, kinderdagopvang, praktijken, woningverhuur of voor een verzorgingsinstelling een persoonlijke touch te geven. Ze zijn ook gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen, wat ze een geweldige optie maakt voor iedereen, van kinderen tot volwassenen.

 

1. Ze zijn gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen

Een van de grootste voordelen van statische muurstickers is dat ze gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen zijn. Je hoeft geen lijm te gebruiken, dus je kunt ze gewoon op je raam plakken en ze vervolgens weer verwijderen zonder schade aan te richten. Dit maakt ze een geweldige optie voor woonruimtes of winkels, waar elk seizoen weer iets nieuws word aangeboden.

 

2. Verplaatsbaar

Als je niet tevreden bent met de plaatsing van je statische muursticker, kun je deze eenvoudig herpositioneren. Je hebt hiervoor geen professional meer nodig voor het plakken van je statische muurstickers. Het is ook een geweldige functie als je nog aan het experimenteren bent met verschillende lay-outs of als je je huis, kantoor, winkel, praktijk of zorginstelling een nieuwe look wilt geven zonder dat je het glas beschadigt.

 

3. Ze zijn verkrijgbaar in een breed scala aan stijlen en ontwerpen

Er zijn statische raamstickers beschikbaar in een breed scala aan stijlen en ontwerpen. Wij hebben statische raamstickers in herfst, lente, kerst of jungle thema noem het maar op. Dit maakt ze een geweldige manier om je huis, kantoor of zorginstelling meteen een nieuwe look te geven.

 

Wij hebben wat voorbeelden voor u op een rij gezet:

Bekijk hier ons totale aanbod aan statische raamstickers: Statische raamstickers

 

4. Ze zijn betaalbaar

Heel eenvoudig statische raamstickers zijn nou eenmaal veel goedkoper dan een professional inhuren om de ruimte op te fleuren. Je kunt ze vinden voor een paar euro, tot enkele tientallen euro's op onze site

 

5. Ze zijn duurzaam

Statische muurstickers zijn duurzaam en kunnen jarenlang meegaan. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen slijtage en vervaging. Behoud de stickervel en je kan de statische sticker na gebruik weer terug plakken en hergebruiken. 

 

Tips voor het kiezen van raamstickers 

Bij het kiezen van raamstickers is het belangrijk om rekening te houden met de volgende factoren: 

  • De grootte van het raam: Zorg ervoor dat de stickers groot genoeg zijn om goed zichtbaar te zijn.
  • Het ontwerp: Kies een ontwerp dat bij je persoonlijke stijl/of van de instelling past.
  • De kleur: Kies een kleur die past bij de rest van je interieur.
  • Het materiaal: Statische raamstickers hechten zich aan een flak oppervlak, maak de oppervlakte/raam goed schoon voordat u de raamstickers gaat plakken.

 

Hier zijn enkele ideeën voor het gebruik van raamstickers: 

  • Verfraai een saai raam: Met een statische raamsticker kun je een saai raam snel en gemakkelijk opfleuren met bloemen, vogels, bladeren of dieren.
  • Creëer een unieke uitstraling: Onze herfst stickers zijn een geweldige manier om je huis of bedrijf een herfstsfeer te geven.
  • Promoot je bedrijf: Raamstickers zijn een effectieve manier om je bedrijf te promoten. Onze kerstthema statische raamstickers creëren direct een gezellige sfeer in en buiten je winkel.
  • Privacy: Zoek je meer privacy? Raamstickers hoeven niet je hele raam te bedekken. Met een statische raamsticker van ons leid je de aandacht van voorbijgangers af van binnenuit. Zo kijken ze vaak alleen naar je decoratie en hebben ze geen interesse meer voor wat er binnen is.

 

Volg onze blog voor meer inspiratie!

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »