Geslacht

Muursticker naam

Maak de kamer van jouw kind nu nog persoonlijker met muurstickers van hun eigen naam. Er is toch niets leukers dan de naam van jouw kleintje groot op de muur te zien in de kinderkamer? Stickerkamer heeft gepersonaliseerde muursticker in allerlei lettertypes, ontwerpen en kleuren, zodat jij altijd een passend ontwerp kan vinden dat in de kinderkamer past. Lees verder

Muursticker Naam


De naam van jouw kind is natuurlijk prachtig en iets waar zowel jij als je kind trots op mogen zijn. Het is nu mogelijk om muurstickers van de naam van jouw kind aan de muur te bevestigen. Wij hebben ze bij Stickerkamer.nl in verschillende kleuren, maten en ontwerpen! Disney thema's, stoere jongens ontwerpen of toch liever een prinsessen naam aan de muur van de babykamer? Het zijn een paar voorbeelden van de vele mogelijkheden aan gepersonaliseerde muurstickers, die bij ons verkrijgbaar zijn.


Bestel jouw naam muurstickers bij Stickerkamer.nl


Maak jouw kinderkamer nu compleet met naam muurstickers! Een kind dat elke dag zijn of haar naam aan de muur ziet, leert natuurlijk veel sneller zijn of haar eigen naam te onthouden en te spellen! Persoonlijker dan dit wordt het niet. Als jouw kinderen hun kamer trots aan anderen laten zien, dan valt een muursticker met de eigen naam als eerste op. Wat is er nou leuker dan dat? Scoor nu jouw muursticker met naam op onze website en maak de kamer van jouw kind helemaal af.

Waarom zou je muurstickers met naam bestellen bij Stickerkamer.nl?

  • Ruim assortiment aan muurstickers
  • Maatwerk mogelijk
  • Snelle levering
  • Gratis verzending vanaf €50,-