Navigatie

Wij zijn ervan bewust dat u vertrouwen in ons stelt. Wij zien het ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. U deze pagina kunt u lezen welke gegevens er verzameld wordt als u onze website gebruikt, zodat u snapt hoe wij werken. 

Dit privacybeleid is van toepassing op diensten van Stickerkamer. U dient zich ervan bewust te zijn dat Stickerkamer niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere websites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

Stickerkamer respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft altijd vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens alleen om diensten waar u om gevraagd heeft te voldoen.

 

Gebruik van verzamelde gegevens

- Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de gevraagde dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen eigen beveiligde servers van Stickerkamer of van een derde partij. 

- Email of andere berichten die u naar ons verzend direct via de email of via het contactformulier op de website, kunnen worden bewaard. In sommige gevallen kunnen wij om uw persoonlijke gegevens vragen die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk om uw vragen/verzoeken te kunnen beantwoorden en/of verwerken.  Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken. 

- Wij verzamelen gegevens voor onderzoek om beter inzicht te krijgen in onze klanten, zodat wij onze aangeboden diensten kunnen afstemmen. De website maakt gebruik van "cookies" om de website te helpen analyseren hoe de gebruikers van Stickerkamer de site gebruiken. De door de cookie verzamelde informatie over uw gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van Stickerkamer of die van een derde partij. Deze informatie kunnen wij gebruiken om de website te optimaliseren zodat u en andere bezoekers een betere beleving krijgen tijdens het bezoeken van onze website. 

- Stickerkamer verzamelt geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid, tenzij er van tevoren uw toestemming hiervoor hebben ontvangen. 

- Informatie wordt niet met derden gedeeld. Wij zijn verplicht om vertrouwlijk met uw gegevens om te gaan.

- Wij bieden alle bezoekers mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op moment aan ons is verstrekt.

- U kunt zich altijd per e-email uitschrijven voor de nieuwsbrief

- U kunt uw gegevens aan laten passen of uzelf uit onze bestanden laten halen. Neem hiervoor contact op met ons via het contact formulier of stuur een email naar info@stickerkamer.nl

 

 

 

 

 

 

© 2014 - 2018 Stickerkamer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel