Vraag uw voorstel aan
Bijlage toevoegen

Kleurrijke Vlinders statische raamstickers 24 stuks

16,95
Levertijd 1-3 werkdagen

Afmeting

Specificatie van de afmetingen lees je in de productomschrijving

Lees verder
Beschrijving

Vlinders statische raamstickers

Creëer een vrolijke en kleurrijke sfeer met deze prachtige statische raamstickers met vlinders!

Deze stickers zijn gemaakt van hoogwaardig statisch materiaal en zijn eenvoudig te plakken en te verwijderen zonder lijmresten achter te laten. De vlinders zijn in verschillende kleuren en maten, waardoor er een speels en dynamisch effect ontstaat.

Kenmerken:

  • Kleurrijk design: De stickers zijn uitgevoerd in vrolijke kleuren en diverse vlindersoorten, die een levendige en frisse uitstraling geven. De stickers zijn ook dubbelzijdig dus aan beide kanten zichtbaar.
  • Eenvoudig te gebruiken: De stickers zijn statisch, dus je hebt geen lijm of tape nodig om ze te plakken. Plak ze gewoon op een schone raam.
  • Herbruikbaar: De stickers zijn herbruikbaar, dus je kunt ze keer op keer gebruiken. Verwijder ze eenvoudig en plak ze op een andere plaats.
  • Sfeervol: De stickers creëren een vrolijke en fleurige ambiance in je huis en een leuke vogelbescherming. Hiermee weer je de vogels die tegen het raam aan vliegen.

Inhoud:

  • 6 vellen van 21,7 x 27,9 cm
  • 24 stuks statische raamstickers met vlinders
Kunnen we je nog ergens mee helpen?
Maandag t/m vrijdag van tot 17:00 bereikbaar
Klantbeoordeling
Menubord en stickers besteld. Product en kwaliteit zeer goed. Snel geleverd en goede service! Al meerdere keren hier besteld en tot nu toe zeer tevreden.
- Swam
Bekijk alle reviews