Vraag uw voorstel aan
Bijlage toevoegen

Muursticker magneet met krijtbord functie - Ocean Teal

79,95
Levertijd 1-5 werkdagen

Afmeting

Specificatie van de afmetingen lees je in de productomschrijving

Lees verder
Beschrijving

Ontdek de veelzijdigheid van onze Magnetische Muursticker met Krijtbord functie!

 

Details:

Bohemian muursticker boog 
Kleur: Ocean Teal
Afmeting: 100cm x 80cm

 

Zelfklevend: Gemakkelijk te installeren met een permanent zelfklevende lijmlaag

 

Magnetisch: Transformeer je muur in een functionele display- en speelruimte met de magnetische functie.

 

Droog uitwisbaar bord: Zeg vaarwel tegen traditionele droog uitwisbare borden! Onze magnetische muursticker biedt flexibiliteit voor notities, krabbels en schema's. Geschikt voor magneten, krijtjes, krijtstift, stiften (niet permanent)

 

Details op te letten:

Zorg ervoor dat er voldoende ruimte is voor een goede hechting voordat u onze sticker aanbrengt. We raden af ​​om de lijm te verwijderen en opnieuw aan te brengen, omdat dit de lijm kan verzwakken. De sticker is alleen geschikt voor op een vlakke ondergrond.

 

De magnetische muursticker boog bestaat uit twee lagen die op elkaar geplakt zijn. De onderkant is de magnetische laag en de bovenkant de gekleurde multifunctionele laag. Doordat de sticker uit twee delen bestaat en het materiaal door weersinvloeden gaat werken is een lichte zwarte rand van de onderlaag mogelijk zichtbaar. Dit komt omdat de bovenlaag door weersinvloeden krimpt en uitrekt. 

 

Hoewel we veel zorg besteden aan het waarborgen van de kwaliteit en integriteit van onze producten, moet u begrijpen dat Stickerkamer niet verantwoordelijk kan worden gehouden voor eventuele schade die kan optreden tijdens het aanbrengen en verwijderen van onze multifunctionele muursticker.
De magnetische sticker boog is vanwege zijn magnetische eigenschap een zware sticker is en de lijmlaag een permanent hechtende lijmlaag is. Het verwijderen van de sticker zal in veel gevallen probleemloos gaan maar er bestaat een kans dat de verf/ondergrond beschadigd raakt. Stickerkamer is niet verantwoordelijk voor beschadigingen aan de ondergrond bij het verwijderen van de sticker. 

 

Disclaimer voor afbeeldingen en kleuren:
Houd er rekening mee dat hoewel we ons best doen om de productkleuren nauwkeurig weer te geven op onze website, er variaties kunnen optreden als gevolg van individuele beeldscherminstellingen en lichtomstandigheden. We raden u aan productfoto's op onze sociale media te raadplegen voor meer inzicht in de kleurnauwkeurigheid.

Kunnen we je nog ergens mee helpen?
Maandag t/m vrijdag van tot 17:00 bereikbaar
Klantbeoordeling
Menubord en stickers besteld. Product en kwaliteit zeer goed. Snel geleverd en goede service! Al meerdere keren hier besteld en tot nu toe zeer tevreden.
- Swam
Bekijk alle reviews