Verzenden & retourneren

Levertijd

Wij proberen uw bestelling zo snel mogelijk te versturen. Bestellingen geplaatst en betaald op werkdagen (m.u.v. overboekingen) worden in 95% van de gevallen binnen 3 werkdagen verwerkt en aangeboden bij PostNL of DHL. Uit ervaring weten wij dat de bestelling dan 1 à 2 dagen onderweg zal zijn. Zodra uw bestelling bij PostNL of DHL is afgegeven krijgt u hier bericht over met een Track  & Trace nummer.

Muurstickers die wij op maat maken hebben iets meer tijd nodig. Hiervan zijn de levertijden 1-7 werkdagen. Muurstickers op maat kunnen vaak herkend worden doordat er een keuze gemaakt kan worden uit formaat en/of kleur. 

Verzending met PostNL

Al onze pakketten en brieven worden met PostNL verzonden.
De koerier biedt uw bestelling met muurstickers 1 keer aan. Mocht u onverhoopt niet thuis zijn, dan wordt uw pakketje naar de dichtstbijzijnde afhaal locatie gebracht. Houd uw track and trace code dus goed in de gaten. U kunt uw bestelling dan ophalen op een moment dat het u uitkomt. U heeft hiervoor 1 week de tijd.

Pakketten die niet worden opgehaald binnen 1 week worden teruggestuurd naar ons. Wij kunnen het opnieuw versturen van het pakket nogmaals in rekening brengen.

Verzendkosten in Nederland

Orderwaarde Kosten
Tot € 50,00 € 2,90 (Verzend- en administratiekosten)
Vanaf € 50,00 Gratis

 

Verzendkosten in België

Orderwaarde Kosten
Tot € 75,00 € 4,95 (Verzend- en administratiekosten)
Vanaf € 75,00 Gratis

 

Herroepingsrecht

Retour sturen van uw bestelling

Als particuliere consument heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van het herroepingsrecht (de wet "koop op afstand"), u kunt hierdoor de aankoop van niet maatwerk producten en/of diensten binnen 14 werkdagen nadat de producten door u zijn  ontvangen zonder opgaaf van redenen annuleren.

 

Herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons , Stickerkamer - Stickerkamer - Rentmeesterstraat 19, 2288GW Rijswijk - 015-2024288 [email protected], via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het volgende modelformulier: Modelformulier voor herroeping.

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

 

Gevolgen van de herroeping

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected] Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

De mogelijkheid om gebruik te maken van het herroepingsrecht geldt niet indien:

  • Het maatwerk producten of diensten betreft.
  • Levering van producten, die niet geprefabriceerd zijn en voor de vervaardiging waarvan een individuele selectie uit kleur en/of formaat of bepaling door de consument belangrijk is of die duidelijk zijn afgestemd op de persoonlijke wensen van de consument;
  • U handelt als bedrijf of als natuurlijk persoon die handelt in opdracht van een beroep of bedrijf;
  • Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Wij verzoeken u per e-mail ([email protected]) of per aangetekend schrijven kenbaar te maken dat u gebruik wilt maken van het herroepingsrecht. U kunt hierbij gebruik maken van het Europees Modelformulier voor Herroeping. Wij zullen dit verzoek binnen 2 werkdagen na ontvangst behandelen en u hiervan een bevestiging toesturen. Indien u binnen deze termijn geen bevestiging van ons heeft ontvangen, dient u hierover contact op te nemen.