Vraag uw voorstel aan
Bijlage toevoegen

Under thea sea Vlies fotobehang

29,95
Levertijd 5-8 werkdagen na akkoord proef
Vul hier de afmetingen (meters) met 2 decimalen in. Het totaal aantal m2 dat wordt berekend wordt naar beneden afgerond. Het is belangrijk dat de exacte afmetingen in cm in het veld hierboven worden ingevuld.

Afmeting

Specificatie van de afmetingen lees je in de productomschrijving

Lees verder
Beschrijving

Customized behang
Bij Stickerkamer vind je niet alleen muurstickers. Wij hebben ook een groot assortiment aan behang voor slaapkamer en baby- en kinderkamers. Ons behang kan naar wens aangepast worden. Wij kunnen ons behang zo maken dat het perfect aansluit op jouw wensen!

 

Behangen
Je hoeft alleen de muur in te smeren met behang plaksel voor vliesbehang. Het is dan een kwestie van de muren goed overal insmeren en dan de behang banen (die genummerd zijn) erop te plakken. Het behang wordt rondom met 5 cm extra geproduceerd zodat je iets overlap hebt. 

 

Vragen?
Vul het contactformulier in of stuur ons een whatsapp bericht via het icoontje rechtsonder met je vragen/wensen, wij denken graag met je mee!

Kunnen we je nog ergens mee helpen?
Maandag t/m vrijdag van tot 17:00 bereikbaar
Klantbeoordeling
Menubord en stickers besteld. Product en kwaliteit zeer goed. Snel geleverd en goede service! Al meerdere keren hier besteld en tot nu toe zeer tevreden.
- Swam
Bekijk alle reviews