Vraag uw voorstel aan
Bijlage toevoegen

Bloemen met vlinders Statische raamstickers 9 vellen

22,95
Levertijd 1-3 werkdagen

Afmeting

Specificatie van de afmetingen lees je in de productomschrijving

Lees verder
Beschrijving

Kleurrijke bloemen en vlinders statische raamstickers

Fleur je ramen op met deze prachtige statische raamstickers met kleurrijke bloemen en vlinders!

Deze vrolijke stickers brengen een vleugje natuur in je huis en creëren een sfeervolle ambiance. De stickers zijn gemaakt van hoogwaardig statisch materiaal, waardoor ze eenvoudig te plakken en te verwijderen zijn zonder lijmresten achter te laten.

Kenmerken:

  • Kleurrijk design: De stickers zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en designs, met prachtige bloemen en vlinders in alle kleuren van de regenboog. De stickers zijn ook dubbelzijdig dus aan beide kanten zichtbaar.
  • Eenvoudig te gebruiken: De stickers zijn statisch, dus je hebt geen lijm of tape nodig om ze te plakken. Plak ze gewoon op een schone raam en ze blijven plakken.
  • Herbruikbaar: De stickers zijn herbruikbaar, dus je kunt ze keer op keer gebruiken. Verwijder ze eenvoudig en plak ze op een andere plaats.
  • Sfeervol: De stickers creëren een vrolijke en sfeervolle ambiance in je huis en een leuke vogelbescherming. Door de stickers op de raam te plakken weer je de vogels af die tegen het raam aan vliegen. 

Inhoud:

  • 9 vellen van 22 x 30 cm
  • 99 losse statische raamstickers
Kunnen we je nog ergens mee helpen?
Maandag t/m vrijdag van tot 17:00 bereikbaar
Klantbeoordeling
Menubord en stickers besteld. Product en kwaliteit zeer goed. Snel geleverd en goede service! Al meerdere keren hier besteld en tot nu toe zeer tevreden.
- Swam
Bekijk alle reviews