LENTE AANBIEDING! 20% KORTING OP DAISY BLOEMEN

Top 5 meest populaire muurstickers voor praktijken en kinderdagverblijven

24 April 2023

Top 5 populaire muurstickers voor kinderdagverblijven en praktijken.

Muurstickers zijn een geweldige manier om de ruimte op een betaalbare manier aan te passen en aan te passen aan de behoeften en smaak van de kinderen die de ruimte gebruiken. Ze zijn eenvoudig aan te brengen en te verwijderen en kunnen worden aangepast aan elke stijl en thema die u in gedachten heeft.

Wanneer u muurstickers kiest voor een kinderdagverblijf of praktijk, is het belangrijk om rekening te houden met de leeftijd en interesses van de kinderen die de ruimte gebruiken. Voor jongere kinderen kunt u kiezen voor kleurrijke, eenvoudige ontwerpen die hun nieuwsgierigheid en verbeelding prikkelen. Voor oudere kinderen kunt u kiezen voor meer uitdagende ontwerpen die hen uitdagen en hun intellectuele groei bevorderen.

 

1. Regenboog

Muursticker regenboog

Een muursticker van een regenboog kan een vrolijke en kleurrijke uitstraling geven aan de ruimte. Het kan ook een positieve boodschap overbrengen, zoals "Love is love" of "Be kind". Voorbeelden kunt u onder de thema regenboog vinden. 

 

2. Bomen

Muurstickerboom met dieren

Een muursticker van een boom kan een rustgevende en natuurlijke uitstraling aan de ruimte geven. Dit ontwerp is geschikt voor alle leeftijden en kan geheel zelf worden samengesteld in de gewenste kleuren. Om de boom geheel af te maken kunnen ook de bladeren in gewenste kleuren worden geleverd en er kunnen ook nog dieren bij besteld worden. Voorbeelden kunt u onder de thema bomen vinden. 

 

3. Dieren

Deze muursticker is perfect voor jongere kinderen die geïnspireerd worden door dieren. De muursticker kan bestaan uit verschillende dieren in een jungle-omgeving, zoals apen, olifanten, leeuwen en giraffen. Voorbeelden kunt u onder de thema dieren vinden. 

 

4. Natuur

Muurstickers van de natuur zoals blaadjes en takken kunnen de ruimte opvrolijken en kinderen helpen de natuur te ontdekken. Ze zijn een geweldige manier om een vleugje kleur en levendigheid aan de ruimte toe te voegen. Voorbeelden kunt u onder de thema vinden. 

 

5. Minimalistisch bohemian

Een muursticker met een minimalistisch bohemian ontwerp kan een trendy en stijlvolle uitstraling aan de ruimte geven. Dit ontwerp kan geometrische vormen en patronen bevatten, in aardse tinten zoals beige en bruin. Voorbeelden kunt u onder de thema boho-bohemian vinden. 

 

Naast het kiezen van de juiste muurstickers voor uw kinderdagverblijf of praktijk, is het ook belangrijk om de juiste plek te kiezen om ze aan te brengen. Muurstickers kunnen het beste worden aangebracht op schone, droge en gladde oppervlakken. Zorg ervoor dat u de instructies voor het aanbrengen zorgvuldig volgt om ervoor te zorgen dat de stickers stevig vastzitten en niet loslaten.

 

Tot slot geven de muurstickers meteen een aangename sfeer in een ruimte waar kinderen komen. Door het creëren van een kindvriendelijke omgeving worden kinderen aangemoedigd om hun sociale vaardigheden te ontwikkelen, te leren door interactie met hun omgeving en met andere kinderen, en kunnen ze zich op hun gemak voelen. Bovendien kan het een positief imago creëren voor de kinderdagopvang, wat kan leiden tot een hogere retentie van kinderen en tevredenheid bij ouders en verzorgers.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »