Navigatie

Plak (grote) stickers NIET direct boven baby ledikantjes of wiegjes. Wanneer de stickers loslaten en boven op de baby vallen, kan dit gevaarlijke situaties opleveren. Stickers buiten het bereik van kleine kinderen houden!

Ondergrond:

Muurstickers dienen op een  vlakke, droge, stof- en vetvrije ondergrond geplakt te worden. Onze muurstickers plakken niet op ondergronden met een grove structuur zoals (spachtelputz) of op een muur waarop vuilafstotend verf is gebruikt. Over het algemeen blijven muurstickers op muren met structuur of met veel kalk niet langdurig vastzitten. Ook op muren die behandeld zijn met siliconen(verf), extra matte of vuilafstotende muurverf zullen muurstickers niet goed plakken.
Om teleurstelling te voorkomen, raden wij het dan ook af om je muursticker op dergelijke ondergronden te plakken. Als de ondergrond pas is geverfd, moet u minstens vier weken wachten tot de verf volledig is uitgehard, voordat u de muursticker aanbrengt!

U kunt onze muurstickers aanbrengen op onder andere behang, glad stucwerk, het overgrote deel van muurverf- en latexsoorten, glasvezel- of vliesbehang (glad of met lichte structuur) , houten afwerkwanden (glad), glas, plastic, metaalsoorten waaronder aluminium, deuren en keukenkasten. Een muur met een lichte structuur zal zichtbaar zijn door de sticker heen, het is belangrijk om daar rekening mee te houden.

 

 

© 2014 - 2018 stickerkamer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel