Vraag uw voorstel aan
Bijlage toevoegen

Glow in the dark Muursticker Onder water vissen en koraal

12,95

Afmeting

Specificatie van de afmetingen lees je in de productomschrijving

Lees verder
Beschrijving

Breng de diepten van de oceaan naar je eigen kamer met onze Glow in the Dark Muursticker met Onderwater Vissen en Koraal! Deze prachtige muurdecoratie voert je mee naar een betoverende onderwaterwereld, zowel overdag als 's nachts.

Het ontwerp toont levendige vissen die door kleurrijk koraal zwemmen en licht geven in het donker, waardoor een magische sfeer ontstaat die zowel kinderen als volwassenen zal boeien. Perfect voor slaapkamers, kinderkamers, speelkamers en meer. Duik in de betoverende wereld van de oceaan en bestel vandaag nog jouw Glow in the Dark Muursticker met Onderwater Vissen en Koraal! Voeg een vleugje maritieme magie toe aan je huis en creëer een unieke en rustgevende atmosfeer. Deze oplichtende muursticker is ideaal voor kinderkamers, slaapkamers en elke ruimte waar je een vleugje oceaanschoonheid wilt toevoegen. Bestel nu en laat je kamer stralen, zelfs in het donker!

Kunnen we je nog ergens mee helpen?
Maandag t/m vrijdag van tot 17:00 bereikbaar
Klantbeoordeling
Menubord en stickers besteld. Product en kwaliteit zeer goed. Snel geleverd en goede service! Al meerdere keren hier besteld en tot nu toe zeer tevreden.
- Swam
Bekijk alle reviews