Vraag uw voorstel aan
Bijlage toevoegen

Glow in the dark Muursticker Regenboog met hartjes, vlinders en wolkjes

19,95

Afmeting

Specificatie van de afmetingen lees je in de productomschrijving

Lees verder
Beschrijving

Betover elke kamer met de magie van onze Glow in the Dark Muursticker met regenboog, wolken, hartjes en vlinders! Deze prachtige muurdecoratie voegt een vleugje kleur en fantasie toe aan elke ruimte, zowel overdag als 's nachts. Het betoverende ontwerp omvat een schitterende regenboog, pluizige wolken, sprankelende hartjes en schattige vlinders die oplichten in het donker en een sprookjesachtige sfeer creëren die zowel kinderen als volwassenen zal verwonderen.

Perfect voor slaapkamers, kinderkamers, speelkamers en meer. Verander je ruimte in een wonderland van kleur en bestel vandaag nog jouw Glow in the Dark Muursticker met Regenboog, Wolken, Hartjes en Vlinders! Voeg een vleugje magie toe aan je huis en creëer een unieke en betoverende atmosfeer. Deze oplichtende muursticker is ideaal voor kinderkamers, slaapkamers en speelkamers, en brengt een glimlach op ieders gezicht. Bestel nu en laat je kamer stralen, zelfs in het donker!

Kunnen we je nog ergens mee helpen?
Maandag t/m vrijdag van tot 17:00 bereikbaar
Klantbeoordeling
Menubord en stickers besteld. Product en kwaliteit zeer goed. Snel geleverd en goede service! Al meerdere keren hier besteld en tot nu toe zeer tevreden.
- Swam
Bekijk alle reviews