Vraag uw voorstel aan
Bijlage toevoegen

Muursticker Glow in the dark Unicorn

22,95

Afmeting

Specificatie van de afmetingen lees je in de productomschrijving

Lees verder
Beschrijving

Breng de magische wereld van eenhoorns tot leven in je eigen kamer met onze Unicorn Glow in the Dark Muurstickers! Deze betoverende muurdecoratie voegt een vleugje fantasie toe aan elke ruimte, zowel overdag als 's nachts.

Met prachtige eenhoorn ontwerpen die oplichten in het donker, creëren deze muurstickers een sprookjesachtige sfeer die zowel kinderen als volwassenen zal betoveren.

Perfect voor slaapkamers, kinderkamers, speelkamers en meer. Breng de wereld van eenhoorns naar je eigen ruimte en bestel vandaag nog jouw Unicorn Glow in the Dark Muurstickers! Voeg een vleugje magie toe aan je huis en creëer een unieke en betoverende atmosfeer.

Deze oplichtende muurstickers zijn ideaal voor kinderkamers, slaapkamers en speelkamers en maken van elke kamer een sprookjesachtige wonderland. Bestel nu en laat de eenhoorns schitteren in jouw eigen koninkrijk.

Kunnen we je nog ergens mee helpen?
Maandag t/m vrijdag van tot 17:00 bereikbaar
Klantbeoordeling
Menubord en stickers besteld. Product en kwaliteit zeer goed. Snel geleverd en goede service! Al meerdere keren hier besteld en tot nu toe zeer tevreden.
- Swam
Bekijk alle reviews