Geslacht

Muurstickers Voetbal

Voor elke voetbalkampioen (in spé) is een kamer met voetbal-thema natuurlijk de droom. Naast de posters en trofeeën scoor je dan ook helemaal met voetbal muurstickers in de kamer. En wat is nu leuker dan een muursticker met eigen naam en rugnummer? Lees verder

Voetbal muurstickers

Voetbal is gerust onze nationale sport te noemen. Als het WK en NK gespeeld worden is heel het land ermee bezig. Als jouw kind ook zo’n voetbalfanaat is, wilt hij of zij misschien ook wel een kamer met voetbal-thema. Voetbalkussens, poster aan de muur en… Voetbal muurstickers! Voetbal muurstickers maken een voetbalkamer écht af. Bij Stickerkamer.nl kun je ook een gepersonaliseerde voetbal muursticker bestellen. Deze muurstickers kunnen besteld worden met de naam van jouw kind. Sommigen kunnen zelfs besteld worden met het rugnummer van jouw kind! 

Bestel jouw voetbal muurstickers bij Stickerkamer.nl

Met muurstickers van Stickerkamer.nl maak je de kamer van jouw voetbalheld(in) helemaal compleet! Ons assortiment met muurstickers over voetbal is beschikbaar in verschillende formaten en in diverse variaties. Wij hebben ook veel gepersonaliseerde muurstickers in ons assortiment, waar je zelf een naam voor op kunt geven! Al onze voetbal muurstickers zijn in diverse kleuren beschikbaar, zodat je ze altijd mooi kunt matchen met de rest van de kamer. Zo maak je van jouw kinderkamer een echte voltreffer.

Waarom je voetbal muurstickers bestelt bij Stickerkamer.nl

  • Ruim assortiment aan muurstickers
  • Maatwerk mogelijk
  • Snelle levering
  • Gratis verzending vanaf €50,-