Geslacht

Muurstickers Wereldkaart

De wereld ontdekken, maar dan vanuit je slaapkamer. Heerlijk! Met onze wereldkaart muurstickers heb je de hele wereld in één oogopslag voor je. Leuk als inspiratie voor een nieuwe reis of bijvoorbeeld voor kinderen die aan het leren zijn over landen! Lees verder

Wereldkaart Muursticker

Je ziet tegenwoordig veel wereldkaart posters waar je de landen die je hebt bezocht kunt uitkrassen. Een heel leuk idee, maar het is wel lastig om daarop gedeeltes van landen uit te krassen. Als je bijvoorbeeld een gave roadtrip hebt gedaan aan de westkust van de Verenigde Staten is het natuurlijk leuker om alleen de plekken uit te lichten waar je écht bent geweest. Met onze wereldkaart muurstickers is dat geen probleem! Bij onze wereldkaart muurstickers zitten pinpoint stickers. Kleine stickers met het uiterlijk van een prikker, een beetje vergelijkbaar met degene die je veel ziet in navigatiesoftware op je telefoon. De pinpoints kun je plakken waar je maar wilt! Zo is het dus heel makkelijk om al jouw reisbestemming uit te lichten op je wereldkaart muursticker.

Bestel jouw wereldkaart muurstickers bij Stickerkamer.nl

Waan je wereldwijs met de wereldkaart muurstickers van Stickerkamer.nl! Onze wereldkaarten zijn beschikbaar in de diverse kleuren en in verschillende maten. Ben je op zoek naar een wereldkaart met pinpoints? Dan kun je zowel de kleur van de kaart als de kleur van de pinpoints uitkiezen. Hierdoor is er altijd een passende wereldkaart muursticker voor jouw (kinder)kamer. Wil je een kamer met een reisthema maken? Bekijk dan ook onze voertuigen muurstickers, vliegtuigen muurstickers en auto muurstickers. Bij Stickerkamer.nl maak je jouw kamer compleet!

Waarom je wereldkaart muurstickers bestelt bij Stickerkamer.nl

  • Ruim assortiment aan muurstickers
  • Maatwerk mogelijk
  • Snelle levering
  • Gratis verzending vanaf €50,-