Vraag uw voorstel aan
Bijlage toevoegen

Statische vogels raamstickers 16 vogels vogelbescherming

14,95
Levertijd 1-3 werkdagen

Afmeting

Specificatie van de afmetingen lees je in de productomschrijving

Lees verder
Beschrijving

Creëer een sfeervolle en elegante ambiance met deze prachtige statische raamstickers met witte vogels!

Deze stickers zijn gemaakt van hoogwaardig statisch materiaal en zijn eenvoudig te plakken en te verwijderen zonder lijmresten achter te laten. De vogels zijn in verschillende poses, waardoor er een speels en dynamisch effect ontstaat.

Kenmerken:

  • Elegant design: De stickers zijn uitgevoerd in stijlvolle witte vogels, die een moderne en chique uitstraling geven. De kleur wit is niet volledig dekkend en geeft een rustgevende look.
  • Eenvoudig te gebruiken: De stickers zijn statisch, dus je hebt geen lijm of tape nodig om ze te plakken. Plak ze gewoon op een schone raam.
  • Herbruikbaar: De stickers zijn herbruikbaar, dus je kunt ze keer op keer gebruiken. Verwijder ze eenvoudig en plak ze op een andere plaats.
  • Sfeervol: De stickers creëren een rustige en elegante ambiance in je huis en een leuke vogelbescherming. Het helpt tegen vogels die tegen het raam aan vliegen.

Inhoud:

  • 4 vel van 22 x 30 cm
  • 16 stuks statische raamstickers met witte vogels (De kleur wit is niet volledig dekkend en geeft een rustgevende look.)
Kunnen we je nog ergens mee helpen?
Maandag t/m vrijdag van tot 17:00 bereikbaar
Klantbeoordeling
Menubord en stickers besteld. Product en kwaliteit zeer goed. Snel geleverd en goede service! Al meerdere keren hier besteld en tot nu toe zeer tevreden.
- Swam
Bekijk alle reviews