Vraag uw voorstel aan
Bijlage toevoegen

Raamsticker statisch kleurrijke pastel bloemenstrook, vlinders en libellen

15,95
Levertijd 1-3 werkdagen

Afmeting

Specificatie van de afmetingen lees je in de productomschrijving

Lees verder
Beschrijving

Kleurrijke pastel bloemen en vlinders statische raamsticker

Creëer een fleurige en sfeervolle ambiance met deze prachtige statische raamstickers met vlinders, tulpen en bloemen!

Deze stickers zijn gemaakt van hoogwaardig statisch materiaal en zijn eenvoudig te plakken en te verwijderen zonder lijmresten achter te laten. De stickers zijn herbruikbaar en kunnen van plek wisselen. De vlinders, tulpen en bloemen zijn in verschillende kleuren en maten, waardoor er een speels en dynamisch effect ontstaat.

Kenmerken:

  • Kleurrijk design: De stickers zijn uitgevoerd in vrolijke kleuren en diverse bloemen, vlindersoorten en libellen, die een levendige en frisse uitstraling geven. De stickers zijn ook dubbelzijdig en zijn dus aan beide kanten zichtbaar.
  • Eenvoudig te gebruiken: De stickers zijn statisch, dus je hebt geen lijm of tape nodig om ze te plakken. Plak ze gewoon op een schone raam.
  • Herbruikbaar: De stickers zijn herbruikbaar, dus je kunt ze keer op keer gebruiken. Verwijder ze eenvoudig en plak ze op een andere plaats.
  • Sfeervol: De stickers creëren een vrolijke en fleurige ambiance in je huis en een leuke vogelbescherming. Deze stickers weren de vogels die tegen het raam vliegen.

Inhoud:

  • 1 vel van 60 x 45cm 
  • Diverse statische raamstickers met vlinders, libellen en bloemen
Kunnen we je nog ergens mee helpen?
Maandag t/m vrijdag van tot 17:00 bereikbaar
Klantbeoordeling
Menubord en stickers besteld. Product en kwaliteit zeer goed. Snel geleverd en goede service! Al meerdere keren hier besteld en tot nu toe zeer tevreden.
- Swam
Bekijk alle reviews